ЦЕНИ ЗА ОПЕРАЦИИ СО МАКЕДОНСКИ ДОМЕНИ

.МК  .COM.MK  .NET.MK  .ORG.MK  .EDU.MK  .INF.MK        И КИРИЛИЧНИОТ .МКД ДОМЕН

ПЕРИОД1 ГОДИНА2 ГОДИНИ3 ГОДИНИ4 ГОДИНИ5 ГОДИНИ6 ГОДИНИ7 ГОДИНИ8 ГОДИНИ9 ГОДИНИ10 ГОДИНИ
РЕГИСТРАЦИЈА850
ДЕН
1500
ДЕН
2150
ДЕН
2800
ДЕН
3450
ДЕН
4080
ДЕН
4710
ДЕН
5340
ДЕН
5950
ДЕН
6550
ДЕН
ОБНОВА690
ДЕН
1340
ДЕН
1990
ДЕН
2640
ДЕН
3290
ДЕН
3920
ДЕН
4550
ДЕН
5180
ДЕН
5790
ДЕН
6290
ДЕН
ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА590
ДЕН
1240
ДЕН
1890
ДЕН
2540
ДЕН
3190
ДЕН
3820
ДЕН
4450
ДЕН
5080
ДЕН
5690
ДЕН
6190
ДЕН
ТРАНСФЕР0
ДЕН
0
ДЕН
0
ДЕН
0
ДЕН
0
ДЕН
0
ДЕН
0
ДЕН
0
ДЕН
0
ДЕН
0
ДЕН